شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
سرخط اخبار شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۰:۵۹:۳۲

سرپرست جهاد دانشگاهی واحد اردبیل خبر داد
ایجاد پایلوت نیمه ‌صنعتی تولید نشاسته حفاری در اردبیل

ایران دریلینگ: سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل از آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم در منطقه ویژه اقتصادی و ایجاد پایلوت نیمه صنعتی تولید و ایجاد نشاسته حفاری خبر داد. به گزارش ایران دریلینگ و به نقل از ایسنا، مهران اوچی در نشست با خبرنگاران به مناسبت سالگرد تأسیس جهاد دانشگاهی و روز خبرنگار اظهار کرد: ۱۰ هکتار زمین از منطقه ویژه اقتصادی نمین تجهیز و سازماندهی می‌شود که در آن زیرساخت‌های لازم در خصوص ایجاد نشاسته حفاری از سیب‌زمینی اقدام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه محصول اولیه کشاورزی اردبیل سیب‌زمینی است که با ظرفیت ۷۵۰ هزار تن در سال تولید می‌شود، تصریح کرد: متأسفانه ۲۵۰ هزار تن از این محصول استراتژیک به دلیل نبود انبارهای استاندارد تلف می‌شود که جهاد دانشگاهی از دو سال پیش وارد عمل شده تا سرریز محصول سیب‌زمینی را که در معرض فسادپذیری است با یک سری کارهای مطالعاتی با سیستم پلیمری به نشاسته حفاری تبدیل کند که برای کاوش‌ها و حفاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل این طرح را جزو طرح‌های برتر استان اعلام کرد و گفت: در اواخر سال گذشته بعد از ارزیابی‌های مختلف توسط مقامات ارشد استانی در صدد برآمدیم تا با اخذ زمین نسبت به اجرای این پروژه ارزشمند اقدام کنیم. اوچی با اشاره به اینکه طرح‌های بسیار شایسته و در خور توجهی در سال‌های ۹۵ و ۹۶ و عموماً در قالب طرح‌های مطالعاتی در جهاد دانشگاهی اجرایی می‌شود، افزود: در حوزه آموزش‌های کوتاه مدت کارکنان دولت و تخصصی و عمومی و آموزش‌های بلند مدت در قالب علمی کاربردی جهاد دانشگاهی فعالیت‌های چشمگیری صورت گرفته است.

وی با اشاره به تاریخچه جهاد دانشگاهی اردبیل بیان کرد: این واحد انقلابی و فرهنگی در سال ۱۳۸۰ در استان اردبیل راه‌اندازی شده که پس از ۱۶ سال ماحصل تلاش همکاران در جهاد شاهد ایجاد ساختارهای آموزشی و پژوهشی منحصر به فرد هستیم . اوچی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در حوزه پژوهش با استناد به اسناد بالادستی استانی و کشوری در سه حوزه سلامت باروری، گیاهان دارویی و گردشگری سلامت متمرکز شدیم و در صدد هستیم تا با تنظیم اهداف پنج ساله ششم برنامه‌های خوب و مدونی را ارائه دهیم.





  کد خبر : 2030
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :